Grattis Ola!

23 år, det är inte illa det, gamla gubbe ;) MOHAHAHAH!

Nej du, du är inte gammal, du ska inte bli gråhårig förns du är 30 har du ju sagt så... hahhaa, ditt lilla pucko!

och du läser inte ens min blogg, så det här inlägget är heeelt onödigt, men wtf!


Dagens låt/ar!



Ola - true colors. Jag tycker det är helt overkligt att se Ola ´från idoltiden. Liksom, jag har ändå träffat honom ty 111 gånger och att se honom framför något sådär "stort", jaa, jag vet inte, men overkligt känns det.

Karate Kid 2 - Glory of Love. Den var även med igår på Let's dance och jag hade typ glömt bort den här fantastiska låten. Jag har aldrig sett filmen, men vi sjöng den mycket på skolkören på högstadiet, så det finns ganska många minnen till den.

Fredag kväll

Helt vanlig fredagkväll för mig,slappt med let's dance, just the way I like it :D Tyckte det var synd att George åkte faktiskt, jag tycker han verkar värsta mysig! Hahaha, en sån där som jag skulle vilja nypa i kinderna ;)

Har inte gjort så mycket sen sist, har mest tittat klart på förhäxad, 8 säsonger på en och en halv månad, applåd till mig ;) hahahaha!

Nu lägger jag över lite filmer till Xboxen, som 27 dresses, 30:e november, August Rush, Sanning eller konsekvens och SATC filmen :D Ska bli mys att ligga i sängen och se nån av dom filmerna. Kommer väl antagligen somna, men det är lika mysigt det med ;)

Godnatt! puss och kram!

Lyckat, Alex, lyckat!

jag gick till affären, plockade på det jag skulle handla, wokgrönsaker, beasås, lite godis och så. När jag kom fram till kassan så insåg jag att jag bara hade icakortet med mig, vilket gjorde att jag inte kunde betala xD hahaha, så jag fick plocka tillbaka allting och gå hem och hämta rätt kort. Det är såå typiskt mig, men nu fick jag en extra promenad också, så det var skönt ;)

Har precis sagt hej då till Andreas också.. Kommer bli tomt utan honom, men Jessan kommer ju imorgon och när hon har åkt kommer Amanda, så det blir nice! :D En vecka går också fortare än man tror och det blir så mysigt när han kommer hem igen ;)

Matlagning på G nu, är riktigt hungrig så det ska bli gott :D

Puss och kram!

Vilse i lyriken.

Japp, kan man ju minst sagt säga att jag är. Hängde med bra under föreläsning när det handlade om diktanalysen, men när det kom till verslära så kändes det som jag gick åt heelt fel håll! Haha, men men, det klarnar nog om ett tag. Kommer säkert bli kul då vi ska skriva egna dikter om någon vecka :)

Pratade med pappa i telefon för ett tag sen, han och Amanda (min minsta lillasyster) är i sthlm för min kusin Fredrik har ett band som spelar in låtar där. Bandet har självaste Howlin Pelle och Nicholaus Arson från The Hives som hjälper dem med låtarna och sånt där, riktigt roligt tycker jag! Fredrik sjunger otroligt bra, så jag håller tummarna för att det ska gå bra med det här bandet! :D

Nu ska jag väl ta en liten promenad, sen träna framför en träningsdvd och sen gå inför städningen. Måste eventuellt försöka analysera någon dikt ikväll, får kanske försöka göra det till let's dance.

Ska handla lite också, ikväll blir det kycklingfilé med wokgrönsaker och bearneisesås (stavning?) och sen ska jag köpa lite choklad också. Det är rätt så få kalorier i det jag har hitills idag, så jag kan kosta på mig något sött :D Speciellt när jag ska träna också :)


www.glife.se/ola - glöm inte bort den nu ;)

Bild från sommarkrysset 2006, vilken dag alltså! <3 så himla kul.

Fredag

God förmiddag :D

Hoppas allt är bra med alla ni som läser min blogg ;) Jag är trött idag, fast det är väl jag typ jämt ;) hahaha
Nu ska jag strax kolla på en föreläsnig, om diktanalys och sen ska jag försöka analysera några dikter. Efter det måste jag städa lite grann, och byta lakan och sånt där och sen ska jag försöka hinna med en promenad på typ 30 minuter och en dvd jag fick från viktklubb med olika övningar man kan göra hemma :) Allt det här ska hinnas innan 16 då Andreas kommer hem en snabbis för att hämta sina grejer och sen måste vi säga hej då, eftersom vi inte kommer ses på en heel vecka :( hahaha, men det ska nog gå bra, blir mysigare när han kommer hem istället :D

Nej, är väl dags och sätta igång med alla dagens planer kanske!


Ha en trevlig fredag, så hörs vi under dagen :)


Puss och kram!


Lady Gaga - Lovegame

Perfekt låt att lyssna på när man vill vakna!


Ola börjar blogga!

Undrens tid är änu ej förbi som man brukar säga! Ola har skaffat sig en riktig blogg som jag tycker att ni ska kika på på: Olas blogg



Bild på mig och Ola från 15:e mars 2008, en riktigt kul signering! Dock är ju alla det, men iaf ;)

Godkänt i dramatikkursen!

Fick reda på det idag efter redovisningen och det känns riktigt bra! Kan lägga den bakom mig nu, eftersom lyriken börjar på måndag. Ska plugga det som ska göras på måndag imorgon, eftersom Jessan kommer på lördag och stannar till onsdag och då vore det skönt och vara pluggfri :D Lyrik i fem veckor nu, tror jag kan bli rätt så svårt, men det är bara och ta sig igenom det, för efter det blir det barn och ungdomslitteratur, ska bli så hiimla kul :D

Har precis ätit tacopaj med Andreas och nu ska jag ta itu med min tvätt och min röriga garderob, den ser verkligen för jäävlig ut xD hahaha

Puss och kram!


Torsdag!

Hej och god förmiddag :D

Idag sov jag länge, typ halv tio. Riktigt skönt var det. Mina sovvanor har förresten blivit mycket bättre! Jag vaknar inte alls om nätterna längre, utan kanske en gång på morgonen bara, så det känns underbart :D
Idag ska jag till skolan för att ha redovisning mellan 14 och 15. Dock ska jag till biblioteket innan och skriva ihop min redovisning, något jag inte gjort än ;) haha. Men jag hinner ju, är ett par timmar tills vi börjar så :) Ska göra en jämförelse mellan Medea och en pjäs som heter Romeos Julia och titta på hur kvinnans roll beskrivs. Medea är skriven av en manlig författare under antiken och Romes Julia är skriven av en kvinnlig författare i slutet av 1800 - talet. Kan nog bli riktigt intressant.

Annars har jag äckligt ont i nacken idag :O måste ha sovit på något konstigt sätt eller nåt. Nåja, eftersom det inte är så lång dag idag så kan jag stå ut. Efter jag har slutat blir det en promenad ner till stan för att lämna tillbaka några böcker på biblioteket och sen hem och göra tacopaj. Andreas och jag ska äta "avskedsmiddag" ;) Han åker till Fagersta imorgon och till Österrike på lördag för att åka skidor/snowboard med sin pappa en hel vecka :D Hoppas dom får det så roligt. Jessan kommer till mig på lördag och eventuellt Pernilla någon natt också. På onsdag åker Jessan hem och då kommer min lillasyster Amanda ett par dagar :D ska bli rooligt :D

Nej, nu börjar det bli dags för frukost känner jag, vaniljfil med frosties, ett ägg och två kiwis, det är muuums! :D

Puss och kram!


en bild, för att göra inlägget roligare ;)


Moa, jag, Pernilla, janni och Emelie på sommarkrysset 17/5 :D <3

Dancing queen?

Jepp, börjar väl bli det nu kanske ;) hängde med mycket bättre idag och tog ut rörelserna mera vilket gör att man känner sig bättre och då blir det genast roligare! Orkade mera, även om jag inte är direkt vältränad, men det kommer med tiden, kan inte se resultat supersnabbt hur gärna man än vill. Det är därför jag är emot alla typer av bantingspulver och kurer som består av sånt, för man kan säkert gå ner i vikt av det, men sen då? när man börjar äta vanlig mat? kul om man går upp alla kilon igen då liksom. Därför kör jag på att byta livsstil helt. Just nu blir det ju ganska kalorisnål mat och träning, men när jag har gått ner till det jag känner mig nöjd med så kommer jag börja äta typ vad jag vill, men hålla igång med träningen istället. Skulle inte direkt ha något emot att bli friskis ledare framöver heller ;)

Nu pratar jag med Pernilla på msn, och vi har ett ganska så sjukt samtal! Hahahaha, jag ser allting framför mig, men vad det är, det får ni inte veta, det är fööör privat och internt!

Nu blir det lite choklad och cola ;) vardagslyx, men eftersom jag tränat och ätit ganska få kalorier under dagen så har jag råd med det!

Puss och kram!

Absurt.

Det var det vi diskuterade idag i studiegruppen och på seminariet. Det gick så långt att jag själv började känna att jag levde i en absurd verklighet! Haha, men nu är det gjort iaf. Fick tillbaka hemtentan vi gjorde förra veckan och jag klarade den :D Trodde jag inte om man säger så! Tyckte jag bara svamlade, men det var skönt att jag inte behövde komplettera iaf :D

Tog bussen hem, segt som vanligt, men upptäckte en ny bra låt som jag hade inlagd på mobilen, från Lady Gagas album, länkar den lite senare :) När jag kom hem så blev det matlagning, räksallad med pasta och kokt ägg med lättmajonäs, såå himla gott! Blev en kiwi till efterrätt också, typ min favoritfrukt.

Nu ska jag slappa i typ en timme innan Andreas ska skjussa in mig till stan, för idag ska det dansas! :D

Puss och kram!

Dags att åka.

Ska strax åka till skolan. Har studiegrupp 14 - 15 och sen seminarium 15-17. Hoppas det inte behövs hela tiden, något jag inte tror, då vi bara har två pjäser att diskutera. Vill hinna hem i skaplig tid, eftersom jag ska och dansa ikväll :) Andreas och jag har nyss ätit lunch iaf, nudlar med creme fraiche och sallad muums!
Nu blir det och åka buss då, har väl inte direkt någon lust, men ska man till skolan så ska man till skolan ;) hahah.

nej, måste åka nu, hörs senare!

Puss och kram

Onsdag!

Godmorgon :D

Vid halv nio, typ när Andreas åkte till skolan bestämde jag mig för att kliva upp, allt för att inte sova bort hela dagen ;) Ska plugga en stund snart och så ska jag till skolan till klockan 14. Slutar 17, liiite drygt. Blir och stressa hem, äta och sen iväg på dansen. Börjar egentligen inte förns 14 imorgon i skolan heller, men jag måste dit och jobba med redovisningen jag ska göra, så åker nog så jag är i skolan till typ 12. Ska äta frukost om en stund också, havregrynsgröt med solrosfrön och russin i och ett ägg. Brukar oftast äta gröten med lite hallonsylt eftersom det är färre kalorier än i solrosfröna, men den tog slut igår, så då får man helt enkelt improvisera ;) haha

Hoppas ni får en bra onsdag!

Puss och kram!

My life would suck without you

Så jäääkla bra låt!


Kunde inte länka riktiga videon, men här är låten iaf :)

Sova middag är underskattat

Väääldigt underskattat. När jag och Andreas hade varit och handlat och ätit lite mellanmål (blev en skål med mjölk och frosties och ett äpple för mig) så gick vi in i sovrummet för att kolla på ett arkiv X avsnitt. Jag höll på att somna heela tiden, så när det var slut stängde vi av tvn och sov en stund. Vaknade för 40 minuter sen typ, så nu håller jag på med mat, potatis, köttbullar och brunsås som sagt, muumsigt :D

Återkommer senare tror jag!

Puss och kram!

Jag vill dansa!

Jag är såå sugen på ett danspass nu, det är helt otroligt :O Eller aa, träna överhuvudtaget till musik, men det är inget roligt pass idag, så jag ska väl snöra på mig skorna senare och ta en promenad. Imorgon är det dans iaf, askuuul :D
Igår var jag på aerobics 45 minuter på lunchtid, alltså klockan 12. Det var riktigt kul, men så jäääkla jobbigt :O hahaha, det märks idag, har träningsvärk lite överallt, men det är då man känner att man lever, eller hur? ;)
På torsdag blir det nog ingen riktig träning heller, men på fredag blir det basgympa klockan 12, är skönt och träna sådär mitt på dagen, för att ha det gjort sen. På lördag ska jag dansa också, mellan 15-16. Så ser min träningsvecka ut nu, och det känns lagomt för just mig eftersom jag inte vill tröttna på allting. Danspasset skulle jag dock kunna gå på flera dagar i veckan, så jäääkla kul! :D hahaha

Ska strax och handla med Andreas, hörs senare.

Puss och kram!

Nya tag!

Jepp, måste komma igång med bloggen igen, jag älskar ju att skriva och dela med mig!

Idag ska jag plugga, ta hand om tvätten och ta en promenad. Väldigt glamoröst ;) Haha, blir även en liten tripp till Ica Maxi, måste handla lite. Ska göra köttbullar, potatis och brunsås ikväll, muuums! Skulle egentligen behöva åka till skolan ett par timmar idag och plugga, men jag åker lite tidigare imorgon istället, så kan jag läsa det jag har hemma idag. Är rätt less på att bo såhär långt ifrån stan och skolan, man drar sig liksom för att åka in.

Idag har jag namnsdag också, Alexandra är ett jättefint namn, tack mamma och pappa för att ni gav mig det ;)

Dags för frukost och ett förhäxad avsnitt innan jag börjar med plugget.

Puss och kram!

Jag ligger lite efter här känner jag..

Blogg motivationen har inte varit så himla bra sen jag kom hem från gbg, har varit ganska trött och så. Har inte gjort så mycket speciellt heller egentligen, skrev en liten hemtenta i måndags och så har jag pluggat lite grann både idag och igår. Har inte tränat något, men ska iväg och dansa ikväll iaf, ska bli riktigt rooooooligt, längtar :D :D

Jaa, har väl inte så himla mycket annat och säga egentligen, men ska bli bättre på att blogga ofta nu :D

Puss och kram!



jag saknar er! vill ut på äventyr NU!

Alexandra & Andreas firar 6 år!

Japp, i söndags hade vi varit tillsammans i 6 år, tiden går så himla fort, det är helt sjukt! Vi gjorde en trerätters middag när jag kom hem, ägg med räkor och majonäs till förrätt, fläskfilé med strips och bea till varmrätt och ben and jerrys glass till efterrätt ;) Det var mums! Sen hade vi det bara allmänt mysigt, kollade på Arkiv X och sånt :)
Alltså, att vi har varit tillsammans i 6 år trots att  vi bara är 21 år är ganska coolt, liksom växt upp tillsammans eller hur man ska säga ;) hahaha

Puss och kram!


En helg i gbg, fortsättning!

När vi satt där på den där thairesturangen så lyckades jag med bedriften att ha ut ett värmeljus på en av menyerna som var inplastade och det rann massa stearin där, som stelnade efter ett tag. haha, vi skrattade väl typ så vi grät innan vi lyckades samla oss och beställa, kyckling i jordnötssås blev det för mig och Pernilla, Adam tog  vegitariska nudlar. Vi satt och pratade och skrattade där i typ en och en halvtimme och vi fick se Adams ärr på näsan och i pannan sen Åland! Haha, så jäkla kul. Vi satt där och åt och hade det allmänt mysigt i säkert en och en halvtimme innan vi långsamt började promenera tillbaka till scandinavium där vi lämnade av Adam sex minuter innan hans sminktid, haha, vi var bra på att passa tiden ;)

Jag och Pernilla tog spårvagnen tillbaka till hotellet och började ladda inför mello, denna gången såg vi det på tv och det var riktigt härligt att kunna ligga där och analysera låtarna till max, som vi alltid gör ;) hahahaah! När Marie ringde var vi stentaggade, tills min telefon ringde mitt i allt, jag tänkte först bli lite sur, men så såg jag att det var papa som undrade vem av dansarna som var Adam, så jag fick berätta det för honom. Dock gick ju inte Marie vidare som ni kanske vet, riktigt tråkigt, men men, shit happens! Jag och Pernilla tog spårvagnen tillbaka till scandinavium och väntade på Adam, när han kom ut så tog vi en glass på mcdonalds. Innan vi gick in där så träffade vi en autografjägare utanför, han var väl kanske 50 år och verkligen inne i allt som hade med melodifestivalen att göra. Adam lyckades vara väldigt trevlig mot honom medans jag och Pernilla mest stod och försökte hålla oss för skratt. Vi satt på donken i typ 40 minuter innan det var dags för Adam att traska bort till efterfesten, där sa vi hej då, men vi ses inom en snar framtid igen iaf! :D

Sen blev det spårvagn igen och så kollade vi på raise your voice ännu en gång och efter det en liten stund på Madagaskar två innan vi slutligen somnade.

Söndag:

Vi vaknade runt åtta och snoozade ganska rejält. Gick och åt frukost, inte lika mycket som dagen innan, men en del slank ner. Sen packade vi ihop våra saker och gick ner till lobbyn för att checka ut och sen traskade vi vidare mot tågstationen och hoppade på tåget. Resan hem var också seg, men inte lika seg som den ner till gbg. I västerås skiljdes vi åt efter en massa prat och skratt under hela helgen, Pernilla är bäst, så är det bara! Jag väntade på mitt tåg till Sala, som såklart blev försenat på grund av all snö. Tåget från Sala till Borlänge blev också försenat, vilket gjorde att jag missade min anslutning i Borlänge, så Andreas fick hämta mig där.

Var väl allt från gbg i korta drag, kan inte skriva allting vi pratade om, för då blir det en hel jäkla bok! HAHAHA

Men tack Pernilla för en superbra helg och även tack till Adam såklart! <3

Puss och kram!

En mycket rolig helg i Göteborg!

Har inte hunnit eller orkat blogga något under helgen, sorry för det, får dra hela historien här istället! :D

Fredag:

Tåg till Borlänge först, byte till vad jag trodde skulle vara ett riktigt intercity tåg som jag skulle åka med ner till Sala, det var dock ett litet regionaltåg med två vagnar och alldeles för mycket folk. Jag lyckades iaf sno åt mig en plats mellan vagnarna och där satt jag rätt bra. Byte i Sala vidare mot Västerås där jag fick vänta på Pernilla i typ tio minuter och jag höll typ på att missa henne 8-) hahaha, såg inte att det var hon, snacka om att vara trött eller nåt xD hahaha
Sen strulade såklart våra tågbiljetter vi skulle hämta ut, så det var bara att gå ner till kundtjänst så dom fick skriva ut nya biljetter till oss. Sen hoppade vi på tåget och blev såklart stående i Köping i typ en halvtimme, det var något fel på en broms, så det var nog tur att SJ åtgärdade det. Tågresan ner var riktigt seg, vi ville kolla på film, men det fanns inga eluttag, kasst! Istället lyssnade vi mest på musik och halvsov, så det var också ganska nice. Framme i Gbg letade vi oss fram till vårat hotell som vi hittade typ på en gång, en applåd till oss ;) (dock låg hotellet typ 150 meter från centralen, men det behöver vi inte låtsas om) vi fick ett bättre rum än vi hade bokat på hotellet för samma pris, det var trevligt ;)
Tog hissen upp till tredje våningen och letade oss fram till vårat rum, längst in i ett hörn. Först fick vi inte upp dörren, vi är inte vana med nyckelkort, det ska vara vanliga hederliga nycklar xD hahaha, till slut kom vi in iaf, och då såg vi ett gaaalet fint rum! :D Först fick vi inte igång strömmen heller 8-) hahah, världens mest världsvana människor, som pernilla sa: "vi ska nog inte bo på hotell, vet inte hur någonting funkar" men till slut kom vi även på den funktionen, man skulle sätta nyckelkortet i någon hållare xD hahaha, go us!

Vi började direkt kolla på film, 27 dresses blev det! Vi pausade mitt i filmen och gick iväg till mcdonalds i nordstan och köpte med oss mat till hotellet och fortsatte kolla på filmen. Sen blev det let's dance och efter det åkte vi iväg till scandinavium för att säga hej till Adam. Tog en stund innan han kom ut, då i sällskap med en annan kille, han såg oss inte först för vi stod lite gömda, så vi fick ropa på honom och när han fick syn på oss sken han såklart som en sol ;) hahaha! Vi stod och pratade en liten stund och blev presenterade för hans danskollega Fredrik innan dom traskade iväg till sitt hotell och vi tog spårvagnen till vårat. Där kollade vi på Mitt liv som popstjärna innan det var dags att sova och ladda inför nästa dag :)

Lördag:

Klockan ringde halv nio och då snoozade vi en stund innan vi gick och åt frukost. Den var riktigt god, vi satt nästan en timme och åt massor. Sen gick vi upp till vårat rum och kollade på raise your voice, Pernilla somnade efter en kvart typ och jag halvsov mig igenom den också ;) Haha, men det var mysigt! Vid halv tolv började vi göra oss iordning, jag duschade och så sminkade vi oss och grejade. Kvart i ett gick vi till spårvagnen och åkte till scandinavium där vi skulle hämta ut våra biljetter. Såklart strulade det också. Vi skulle hämtat ut dom på scandinavium den 4:e februari, jaha, tänkte vi? hur hade dom tänkt sig det? att vi skulle åka ner till gbg, hämta biljetterna och åka hem för att åka ner till gbg två dagar senare? nej tack liksom. Vi fick dock bättre platser, på rad 7, med 6 platser emellan. När vi kom in så fick vi först sitta en bit ifrån varandra tills det kom en mamma med sina barn som gärna ville byta plats, så helt plötsligt satt jag och Pernilla brevid varann ändå, det var nice! :D Genrepet började och alla låtarna var helt okej, utom Caroline.... Jag tål inte den människan och inte den låten, men men. Adam dansade såklart bäst ;) hahaha! Caroline blev såklart lottad till att få sjunga igen så vi fick genomlida den hemska låten ännu en gång...

Efteråt gick vi ut och väntade på Adam, tänkte säga hej och lycka till inför kvällen bara. Han kom efter en stund och frågade om vi ville följa med honom på stan, han skulle handla en grej och om vi skulle gå och äta någonstans sen, såklart vi ville det, så vi började traska in mot stan. Helt plötsligt stannade vi och började leta efter affärer, jag och Pernilla frågade Adam vart vi var, han tittade lite frågande på oss och sa: "det är avenyn" hahaha, snacka om noll koll från oss 8-) vi sprang iaf runt i alla möjliga butiker innan adam hittade något som dög... Hahha, det var en rolig shoppingtur iaf!
Sen tänkte vi äta på subway, men det var fullt med folk där, så vi gick en bit och hittade en mysig thairesturang där vi gick in och skulle äta... Hahhahaha, tog väl 15 minuter innan vi ens lyckades få ihop en beställning, vi skrattade nämligen alldeles för mycket innan xD hahaha

(kommer ett till inlägg imorgon, för nu ska jag och Andreas kolla på Arkiv X, äta ben and jerrys glass och fira att vi faktiskt har varit tillsammans i 6 år idag! :D)

Puss och godnatt!

Dags att åka!

Höll på att försova mig :O stängde av klockan i sömnen, eller aa, satte den på snooze, herregud, JAG som är världens mest lättväckta människa liksom :O Nu ska jag bara packa det sista innan jag ska med bussen till stan, sen blir det tåg till borlänge, vidare till sala och sen till västerås och sen slutdestination göteborg :D

Hörs senare!

Puss och kram!

ändrade planer igen

Blir inget friskis och svettis ikväll ändå, maten blev så sent så jag skulle bara få håll av att gå dit och träna, så jag ska ut och gå om någon timme istället. Har packat det mesta och lagt över musik till mobilen också, så det som ska ner i väskan nu är smink, tandborste och skolböcker, sen känner jag mig klar för avfärd. Måste upp 8:30 imorgon, inte allt för tidigt iaf, så det är sköööönt ;)
Nu ska jag slappa och så, börja tagga för att gå ut och gå, det kliar i benen vilket är bra, för då börjar jag bli beroende av träning, det gillar jag!

Jaja, that's all for now ;)

Puss och kram!

Munkjackan och shortsen jag köpte för två veckor sen..



så himla fint :D Dock kan jag inte ha shortsen just nu, men eftersom jag kämpar för att gå ner i vikt så ser jag framför mig att jag, någon dag ska kunna få på mig dom där shortsen och jag längtar till den dagen, sjuukt mycket! :D

Hittade mina älskade mjukisbyxor i en väska också, hade tydligen glömt och packa upp en del kläder från när jag var hemma i fagersta över jul och nyår. Har som vanligt packat alldeles för mycket, men jag har en stor väska så då kan jag lika gärna släpa. Datorn ska med också, så det kommer komma inlägg från gbg, för hotellet har gratis bredband, mee like!

Gårdagens mat..



pastasallad med räkor, gurka, tomat, majs, fetaost och ett ägg med lättmajonäs och räkor på, muuuums!

Ändrade planer..

Pluggar på tåget imorgon istället, har faktiskt två timmars ensam resa och en halvtimme att vänta i västerås innan Pernilla kommer, så då kan jag plugga då istället, när jag ändå bara sitter ;) Så nu ska jag plocka undan lite grann och packa för helgen :) Känns som jag lider av lite bloggtorka just nu, men det blir säkert bättre när jag får komma iväg till göteborg imorgon och så :)

Drömde sjukaste drömmen inatt förresten, jag och Pernilla skulle till Madrid för Ola skulle uppträda där, så vi bokade x2000 till Köpenhamn och sen skulle vi flyga därifrån. När vi kom till Köpenhamn fattade vi knappt vad som stod på skyltarna så vi missade nästan planet. Sen när vi kom fram till Madrid så hamnade vi direkt på Olas konsert, längst fram med en stor Sverigeflagga i högsta hugg... Haha, drömmar är verkligen roliga emellanåt ;) Var riktigt längesen jag drömde en riktig mardröm *peppar peppar*

Nej, nu måste jag börja så att det blir gjort någon gång ;)

Puss och kram!

Torsdag!

Hej hej :) Hoppas alla mår bra och så :)
Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, sen ska jag plocka undan lite och kanske börja packa, sen ska jag plugga och sen ska jag och träna. Dansen igår var riktigt kul och jag var helt slut när jag kom hem, men det är ju så det ska vara ;)
Har inte så mycket mer och skriva nu, min hjärna är rätt tom! Haha, återkommer senare!

Puss och kram!

Ett roligt mail

trillade in i mailboxen, alltså på min, pernillas och moas gemensamma mail,  [email protected] igår :) Det var en tjej som heter Erica och ville intervjua någon av oss till ett fanzine dom gör i skolan. Jag nappade såklart på idén, hur kan man inte göra det liksom? ;) hahaha
Så hon ska höra av sig till mig via mail eller telefon imorgon, ska bli riktigt riktigt spännande.
Nu ska jag plugga en stund, wish me luck!

Puss och kram!

ps: håller på med en årskrönkika från förra året, som jag kommer lägga upp här sen. Det tar tid eftersom jag skriver väldigt detaljerat, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)



ps2: jag och andreas firar 6 år på söndag, shit vad tiden går fort! ds.


update: ändrade planer, blir pluggdag imorgon istället, Andreas spelar playstation och det är ganska irriterande ljud så jag kan inte koncentrera mig xD hahaha

Onsdag

Godmorgon eller god förmiddag kanske man säger efter klockan 10?
Nåväl, vaken är jag iaf och ska plugga lite idag, ska läsa om mellankrigstiden och en pjäs som heter jeppe på berget. Ikväll ska jag och träna också, blir ensam eftersom Bella har fått feber, stackarn.
Hade riktigt svårt och sova igår och det berodde nog på att jag inte rörde något på mig, jag ska se till så jag går ut och går de dagarna jag bara är hemma så jag kan sova sen på kvällen.
Snart dags för frukost då, har hittat en form av frukost som verkligen passar mig. Jag ska äta ungefär 325 kalorier till frukost, den här blir ungefär 340, men idag lyxar jag till det med oboy också, så det blir lite mer, men då äter jag ingen lunch istället utan det blir mat innan jag tränar och sen nåt litet mellanmål efter träningen, då har jag ätit lagom mycket kalorier.
Till frukost blir det alltså: en tallrik vanilj/päron yoghurt med en portion frosties, ett ägg och en kiwi. Det är riktigt mums!

Nej,nu ska jag nog gå och väcka Andreas. Vi hörs senare idag!

Puss och kram!



haha,så gammal bild! Från örebro 1:a mars 2006, Darin tog min ros, då kan man snacka om fjortisskrik 8-)

Nya kläder

Jag är egentligen i stort behov av nya kläder, men nu när jag håller på att gå ner i vikt så känns det meningslöst att kosta på sig lite nya grejer. Därför ska jag när jag har gått ner hälften, det vill säga 10 kilo kosta på mig två par nya byxor och några nya tröjor :) Är jättesugen på chinos från Gina, så jag får sukta efter dom och verkligen se målet framför mig när jag är och tränar och så :)
Jag ska klara det den här gången, det bara ÄR så!

Nu ett äpple, en till kopp té och ett arkiv x avsnitt :)

Puss och kram

Tisdag!

Sen jag började träna sover jag mycket mycket bättre om nätterna, vilket är otroligt skönt! Skulle egentligen till skolan idag, men det blev inställt så jag ska skriva om pjäserna på typ två sidor. Ska göra det imorgon och på torsdag hade jag tänkt, så idag blir det rätt så lugnt, ingen träning inplanerad heller, men det blir eventuellt en promenad med Andreas när han är hemma iaf :)
Åt frukost för ett tag sen, vanilj/päron yoghurt med flingor, ett ägg, en kiwi och en kopp té, riktigt mums :) Sitter nu och tittat på förhäxad, alltid lika mysigt :) Ska väl snart ta och plocka undan lite och kanske förbereda maten för ikväll, ska göra pasta och lövbiff, ska bara ringa mamma sen och fråga hur hon gjorde den där goda såsen jag åt hemma i december, för det var såå gott!

Jaa,jag har väl inte så mycket annat och säga faktiskt, återkommer senare under dagen :)

Puss och kram!

Dance dance dance

Japp, idag har jag och Bella varit och dansat på friskis och svettis, dock inte alls lika roligt som förra gången. Det var en annan ledare som hade svårare rörelser och tråkigare musik, därför var det lite svårare att hänga med men jag försökte så gott det gick. Stack efter ca 50 minuter för att hinna med bussen hem, annars skulle jag fortfarande sitta och vänta på att få åka hem. Tog en gainomax på vägen hem, med chokladsmak och den var faktiskt god, liiite slemmig dock, men inte lika slemmig som jordgubb och vanilj, dom var nästan hemska, usch!

Nu blir det nog ett äpple och nåt arkiv x avsnitt :)

`Puss och kram!

Upplyst?

Blev en tripp till skolan idag för att plugga lite. Läste pjäsen "den girige" av Moliére och om upplyningen och klassicismen. Lånade även hem en pjäs som jag ska läsa imorgon bitti innan jag åker till skolan.
Blir tyvärr inte av att åka till Svärdsjö på onsdag, min handledare ska vara bortrest till 12:e februari så jag får komma efter det istället.

På väg hem från skolan så gick jag förbi videobutiken för att hyra grabben i graven brevid och tillsammans, men ingen av dom fanns inne, skulle se dom tills imorgon egentligen, men men, får överleva utan de. Ska strax iväg och träna, idag blir det dans och det var verkligen sjukt roligt sist så det ser jag framemot :D

Idag blev det hamburgare till middag, med fullkornsbröd såklart och ett äpple till efterrätt. Jag var in och handlade hamburgare på affären idag och var så jääkla sugen på något sött, men jag var stark och gick förbi allt godis. Önskar att jag inte var så sockerberoende, men förhoppningsvis så går det över snart, kan ta upp till två veckor att bli kvitt det värsta har jag hört.

Nu ska jag slappa lite till innan jag måste byta om, hörs senare :)

Puss och kram!

I'm gonna make it all the way

Vägde mig idag. Egentligen ska man bara väga sig en gång i veckan, men jag vägde mig första gången i torsdags och enligt viktklubb ska man väga sig på måndagar, så jag kom lite ur fas den här gången, men men det blir ju bara nu så. Gått ner 0.5 kilo iaf, så det känns mycket bra :)

Skulle ju åkt till Svärdsjö idag, men det blev inte så, har så mycket plugg och göra inför imorgon, så jag ska dit på onsdag istället, känns bättre när man hunnit med allt plugg liksom. Ska åka med Andreas till skolan vid 13 och sätta mig där och plugga tills han slutar, vilket är 16 så jag hoppas kunna få en del gjort :)

Ikväll blir det dans på friskis också, var så roligt sist så det hoppas jag att det är nu med! Ett steg gick ut på att man skulle gå kaxigt och sen låtsas slå till någon, många kan nog gissa vem jag tänkte på ;) haha

That's all for now, återkommer senare!

Puss och kram!


bjuder på den snygga bilden på Pernilla,Ola och mig själv från Linköping 25/4 -8.
Det där är våran knasbollsmin, dock är Ola inte direkt haj på den + att han verkligen HÄNGER på mig xD hahaha

Minnen minnen minnen



Åland 2008. Jag vet inte vad det är med Åland, men när jag kommer dit så känner jag mig alldeles lugn och fridfull och när vi var där i somras hade vi så himla kul, kolla själva bara :D

Snart dags och sova, svärdsjö imorgon som sagt, får se om jag blir där hela dagen eller endast till lunch :)

Puss och kram!

Romersk litteratur

Nu har jag pluggat lite, ämnet var romersk litteratur där jag läste en pjäs som heter spöket och ska vara en komedi, dock inte komedi på det sättet vi ser på det och ämnet den här veckan är "är komedin tidlös" vilket jag precis insåg att den inte var, för jag fann ingenting roligt med den där, men vi ska även få titta på sex and the city och grabben i graven brevid, så det känns bra ;) hahah, måste försöka hitta den sistnämnda nånstans bara, för jag har inte sett den än.

Nu ska jag se på förhäxad och sen handla, vi hörs senare!

Puss och kram!

Plugga och storhandla..

Japp, det är typ dagen idag. Sen måste jag försöka sova i tid, ska upp runt klockan 6 imorgon eftersom jag ska till svärdsjö på min praktikplats, har inte varit där sen i slutet av oktober, så det är typ dags nu. Ska dit och planera lite för jag ska antagligen hålla i någon/några lektioner där snart :)
Shit, vilken träningsvärk jag har också, helt stel i axlarna, skulderbladen, ryggen och i benen, men vad fan, då vet man att man lever ;) hahaha, ska inte träna idag utan imorgon så det hinner nog gå över :)

Igår kollade jag såklart på körslaget och för mig spelade det faktiskt ingen roll vem som vann, både Erik och Hanna verkar vara härliga personer, så det kvittade mig :) Sen blev det Wallander - Afrikanen och den har jag faktiskt bara sett en gång och det var typ när den var ny, så det var lite spännande. Dock höll jag på att bli tokig emellanåt, för han som spelade "Farzan" kände jag igen hur tydligt som helst, men jag kunde inte placera honom. I pausen gick jag till och med in på www.imdb.com (internet movie database, ALLA filmer finns där), men alla filmer han hade varit med i hade jag inte sett.. Jag började googla på honom och kom in på sthlms stadsteater och då slog det mig, han spelade ju Tommy i pippipjäsen jag var på förra året. Jag hatar när det blir sådär och man bara måste veta, det är inte kul!

Nu ska jag väcka Andreas så vi kan se ett arkiv X avsnitt innan det blir frukost och plugg, vi hörs senare :)

Puss och kram!



(bild på mig från i 9:an, typ 6 år sen,helt galet vad tiden går fort!)

RSS 2.0