Skolstart!

Det var riktigt skönt att börja skolan på riktigt idag. Känner två tjejer sen förra terminen och sen var det 5 tjejer till, 8 stycken totalt är vi alltså som läser på campus, resten (vet inte hur många) läser på distans.
Först blev det intro av fronter (plattformen vi använder) och sånt, som man redan kan som trogen student ;) haha!
Sen föreläsning om retorikens grunder och sånt, var väldigt glad att jag redan läst litteraturen så jag hängde med väldigt bra, skönt skönt :) Slutade 12, snackade lite med Sara i min klass innan Andreas kom och hämtade mig. Lunch då och nu sitter jag och försöker välja ut en insändare jag ska ta med mig imorgon och läsa upp högt för klassen. Tror jag har hittat en iaf, ska träna att läsa igenom den ett antal gånger, så det sitter bra tills imorgon.

Ska snart traska iväg till affären och hämta ett bokpaket iaf och sen får vi se om det blir någon längre promenad ikväll, jag har inte direkt lust och ge mig ut i hällregnet, men vi får se helt enkelt :D

Onsdag 26/8 2009

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit bra :) Det har iaf jag gjort, märker att jag sover mycket bättre när jag varit ute och gått och även inte sovit halva dagen. Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, även fast jag inte alls är sugen, men jag försöker äta tre mål mat om dagen så man äter lite mindre istället för att vräka i sig massor en eller två gånger.

Nu lyssnar jag på Gibson Brothers - que sera, den låten kommer ALLTID symbolisera sommaren 2009 för mig, med Diggiloo och allt. Åh, jag blir helt nostalgisk när jag tänker tillbaka :)

Nej, frukost och sen måste jag göra iordning mig, vi hörs när jag kommit hem :)

Skolstart imorgon!

Ja, imorgon har jag introduktion för nya kursen, svenska språket I och vi börjar med delkursen text och tal.
Det verkar vara en hel del att göra i kursen, skrivuppgifter och tal av olika slag, men det känns faktiskt mycket bättre än att bara läsa litteratur och sen flummigt diskutera runt den, så det blir nog roligt :)
Ska ha högläsning ur någon bok på torsdag, så imorgon när jag kommer hem blir det min uppgift att hitta en. Ska även ha ett argumenterande tal på tisdag nästa vecka och ett hyllningstal till mig själv nästa torsdag, så jag kommer att få jobba en del. Det känns dock riktigt kul, jag är taggad!

Ikväll ska jag se Linas kvällsbok iaf, den går på femman klockan åtta :) Har för mig att jag, pernilla, moa och jennifer var på den på bio men är inte säker! Haha, bra är den iaf, så den får jag inte missa :)

Nu lyssnar jag på Emma-Lee med Johan Palm också, jag gillar egentligen inte Johan, visst han är duktig och så, men han är inte i min smak, men den här låten har jag verkligen fastnat för.


Nej, nu ska jag kila vidare :)

Mitt skratt

Jag har många gånger fått höra att jag har ett smittande och hjärtligt skratt.
Förra året när vi sov massvis av tjejer i Moas fasters stuga så började jag och en tjej som kallas Chrissy prata om det och hon tycker jag skrattar som den här bebisen och många som har sett den håller faktiskt med! HAHA

Så, ni som känner mig? Stämmer det eller inte?

Tisdag

Hoppas ni mår bra :)
Vaknade vid 8:30 idag, men tog mig inte ur sängen förns 9, jag var så sjuukt trött! Då blev det frukost och sen var det dags för mig och Andreas att bege oss till Ica Maxi för veckohandling.  Var så himla skönt och handla den tiden, klockan var typ 10:30, inte alls mycket folk, jag gillar :D Sen när vi kom hem, gav vi oss ut på en powerwalk, ca 50 minuter, härligt härligt :D Blev plugg så fort vi satte fötterna innanför dörren och sen lunch, korv med bröd.. Haha!

Nu sitter jag här, ska ta det lugnt en stund innan jag ska leta fram en text jag ska läsa upp på seminariet på torsdag, funderar på något ur någon twilightbok :) Klockan 16 är det Gossip Girl på femman och klockan 17 är det project runway på trean, så det ska jag bänka mig för!

Vad har ni gjort idag? :)

Utmana ödet, är det smart?

Jag bor ju med Andreas, som det flesta av er nog vet :) Det är hur mysigt som helst att bo ihop, förutom när Andreas utmanar ödet.. Haha, efter att vi hade bott här ca 9 månader så fick vi ett brev från Kopparstaden (de vi hyr av), där det stod att vi väsnades på kvällarna och att vi duschade efter klockan 22, vilket man tydligen inte får. Vi har försökt tänka på det och sedan dess har vi inte hört något, ca 1,5 år sedan. Dock fick Andreas den "smarta" idén att gå in i duschen NU! 21:55 gick han in liksom. Hur smart är det på en skala?! HAHA
Okej, han kom ut 21:58, men man vet aldrig med tjuriga grannar. Om vi får klagomål igen skyller jag på HONOM!

Cover på Olas låt everything I am

Pratade med tjejerna i tråden på Olas sida och fick då höra att det är ett band som gjort en cover på en av låtarna som Ola hade på sitt första album.

Olas verision:



Lexington Bridge verision:


Vilken gillar ni bäst?

I'm back.. for good!

Japp japp, höstterminen har börjat och jag är så galet taggad inför allt! Att plugga, att lära mig nya saker, att åka ut på alla mina resor, att träna och äta rätt och framförallt, att BLOGGA! Japp, ni läste rätt, jag ska verkligen börja blogga nu.
Jag älskar ju att skriva och just nu läser jag en kurs på 7,5 poäng på högskolan som heter text och tal, så då kan jag ju få gratis träning genom att blogga :)

Idag släpade jag mig upp ur sängen sjuukt tidigt, 8:30.. Haha, har ju så gott som haft sommarlov hela sommaren, så det där med tidiga mornar är inte direkt min grej. Åt frukost med Andreas, sen pluggade jag ett tag innan det blev en powerwalk, gaalet skönt, jag känner mig som en människa igen ;) Haha, sen blev det en dusch och en sväng till affären. Nu börjar det närma sig lunchdags, köpte en grillskiva och ska göra lite sallad till, muuuumms :D

Återkommer under eftermiddagen/kvällen igen med flera inlägg, hoppas jag har några trogna läsare kvar sen sist jag bloggade ;)

PUSS


Charmig bild va? ;) Tagen i Avesta 14/8 - sjuuuuuuukt bra dag/kväll!

Dålig uppdatering, I know!

Men har inte orkat/haft tid ;)

Bloggar om Diggiloo i etuna och båstad senare, nu ska jag ta den senaste veckan! :D

Onsdag: Åkte hem till Fagersta. I Avesta fick jag ett sms från Mickis, som undrade lite vad jag skulle göra på lördag kväll, ingenting planerat hade jag, så då fick jag frågan om jag kunde ställa upp i sommarkrysset som "Sveriges värsta sångare", jag tvekade lite, men sen insåg jag att en sån här chans inte kommer ofta, så jag och Pernilla bestämde oss för att ställa upp! När jag väl anlände till Fagersta åkte jag och pappa ut till Sundbo där min farbror har stuga för att pappa och Krister (min farbror alltså) skulle kolla lite mått och sånt eftersom det ska byggas hus där. Jag pratade dock mest med Pernilla i telefon medans jag gick med fötterna i vattnet, galet skönt! Sen åkte vi hem, hämtade Andréa och bytte om innan vi åkte ner till Järnvägskrogen för att äta. Det var riktigt mums iaf. Sen åkte vi vidare till min morbror och hans nya tjej ute på landet bland alla hennes hästar, mysigt! Sen blev det hem igen och packa det allra sista innan jag gick och la mig för att fösöka sova eftersom jag skulle upp 3:35..

Torsdag: Bloggar om det i knasbollsbloggen lite senare :) Vi var på Åland iaf, så mycket kan jag säga :D

Fredag: Vi lämnade Åland tidigt på morgonen, Emelie körde ner oss till hamnen iaf, mycket snällt! Tack för allt under vistelsen hos dig, mycket uppskattat! Var väldigt lite folk på båten, vi softade ute först, sen gick vi och käkade frukostbuffé, mycket gott! Framme i Grisslehamn var bussen värsta sen, men vi hade trevligt ändå! Bussen var halvfull in till sthlm sen, riktigt skönt det med. Vi rimmade en del.. Haha, något vi ÄGER på! Framme i sthlm sprang vi och bytte om innan Adam ringde och frågade vart vi var, eftersom vi skulle träffa honom. Vi låste in våra väskor och sen gick vi och mötte Adam, han är så jäävla bra! Vi gick bort till söder och satte oss vid Sandys och käkade lite, riktigt härligt. Sen knallade vi tillbaka till t-centralen och tog tunnelbanan med Adam en bit innan han hoppade av och vi åkte tillbaka till t-centralen och satt och väntade ett tag. Moa åkte vid 16:50 och jag och Pernilla åkte 18:06, liite segt och vänta,men det gick braaa :D
I västerås hämtade Pernillas mamma och hennes bror oss och så bar det av mot stallet. Höll på att skratta ihjäl oss i bilen "men tosse dååååå" HAHA, så jäääävla roligt och heeelt internt! HAHA
Hemma hos Pernilla kollade vi igenom bilderna och allt från diggiloo, hel niiiice :D Sen käkade vi, fast jag var inte ett dugg hungrig :O väldigt konstigt. Sen valde vi ut massa bilder att framkalla och sen sov vi faktiskt :D

Lördag: Pernilla gick upp galet tidigt och åkte till stallet, jag stannade kvar hemma hos henne och sov! Hehehe. Sen kom Pernilla hem, då gjorde vi oss iordning innan vi åkte till västerås för att ta tåget till sthlm. Var gaaalet mycket folk på tåget, men vi hittade platser brevid varann iaf och satt och pratade om hur dåliga vi är på teknikprylar, några killar brevid oss fick sig ett gott skratt! Haha. Framme i sthlm tog vi bussen till Grönan och kilade iväg till allmänna gränd där vi stod på gästlistan och vi fick även våran VIP-PASS. Darin kom samtidigt också, men vi ville inte störa, så vi tog våra pass, pratade lite med Adam innan vi gick in och hälsade på Paula och sen satte vi oss för att kolla när Darin repade. Adam satt och log hela tiden och vinkade, han är så bra! Efter det åkte vi berg och dalbanan med Paula :) Sen tänkte vi åka vikingaskeppet, men det är ju borttaget nu, så istället bytte vi abbonemang på våra mobiler, en riktig rolig försäljare som kallade mig för "Hell-Man" hela tiden xD hahaha, efter det ringde Adam och frågade om vi skulle åka någon karusell, det blev berg och dalbanan ÄNNU en gång, härligt värre! Sen blev det mat, träffade bästa Hanna då också, nice :D Sen genrep och sen riktiga sändingen. Fick först byta platser till typ 7:e raden, lite trist, men sen blev det ledigt på första raden, så då satte vi oss där, Sabina joinade oss också, härligt värre! :D Sen började allt, nice väder hela tiden och Darin är så sjuuuuuuuukt duktig!
När allt var slut så hängde vi backstage en stund medans vi väntade på Adam, sen blev det massvis av karuseller: slänggungan, popexpressen, extreme, berg och dalbanan, kvasten och faktiskt: INSANE!!!! Jag är fan i chock, JAG åkte insane! Pernilla ville inte, även fast jag drog och drog i henne :( HAHA, så det blev jag och Adam som åkte den. Snacka om ångest innan vi väl åkte iväg, HAHA; men nu är det gjort iaf! Den var inte så illa som jag trodde, jäävligt rolig faktiskt. Blir massvis av karuseller när Ola ska på sommarkrysset 5:e september också, härligt :D

Sen stängde grönan, så vi tog en promenad in mot stan, jag, pernilla och adam. Stannade vi mc donalds vid kungsan och köpte mat och sen satte vi oss ute och pratade i en evighet typ. Vid 1:45 drog vi oss mot tunnelbanan och väntade till typ 2:10 när dom gick. Då sa vi hej då till Adam innan vi hoppade på våran linje hem till Sabina. Väl där blev det sömn i ett par timmar innan vi åkte hem igen.

Jääävligt bra dagar har det varit! Ska blogga om Åland i knasbollsbloggen någon dag framöver!

PUSSS

RSS 2.0