Söndag 9/5 2010

Hej!

Jag orkade inte skriva mer igår, gick runt som en annan zombie.. Haha!
Gjorde inte så mycket igår faktiskt: hyrde Moulin Rouge och Upp. Såg klart Mouliin Rouge igår och ska strax se klart Upp, den är asbra än så länge, men lite sorglig, sitter typ med tårar i ögonen.. Haha, är man känslig så är man ;)
Gjorde hamburgare igår också, myyyycket gott :D Tittade även på "Jakten på Julia" vet att det har sågats av ganska många, men jag tycker faktiskt det är ganska bra att titta på. Kommer även gå på musikalen nästa år med mamma, systrarna, min "faster" (min farbrors fru, så det är inte min pappas syster), min mormor och min farmor. Eventuellt ifall mina kusiners flickvänner skulle med också, blir nog hur bra som helst!

Igår kväll stack jag även ut på en promenad vi halv tio tiden ensam! Haha, Andreas skulle duscha och jag hade så sjukt ont i ryggen och tänkte att en promenad kanske skulle mjuka upp lite. Tog en runda på ungefär en halvtimme vid sjön Runn, riktigt fin strandpromenad. Hade tänkt sätta mig där vid vattnet och njuta och tänka en stund, men det var någon typ av grillfest, så jag gick vidare och försökte insupa atmosfären medan jag gick där.

Har nyss varit iväg till affären och köpt lite frukost, det var tomt på det här hemma. Efter frukosten ska jag se en föreläsning hade jag tänkt, har ett par stycken att kolla på om man säger så.. Haha, typ 12 timmar föreläsning 8-)
Har inte så mycket annat planerat under dagen faktiskt, bara förbereda lite för min fältstudieuppgift som jag ska genomföra imorgon i min praktik-klass. Har gjort några ekvationer som innehåller några tal i kvadrat (upphöjt/gånger sig självt) för att se hur de hanterar det. Ska bli riktigt roligt att se! Är ju Wallander på tv ikväll också, så det blir väl att titta på den också hade jag tänkt.

Oj, jäklar vad jag kan svamla ibland känner jag! Nej, nu får det faktiskt räcka tror jag, vi hörs kanske senare :)

Puss och kram!

Lång natt

Kan man minst säga att jag hade... Jag somnade ca 6:30 imorse! Jag vet inte ens vad som var fel, men jag kunde inte sova. Försökte med allt: lyssna på radio, lyssna på ljudbok, titta på tv, stirra i taket, men ingenting fungerade. Till slut lyckades jag iaf slumra till fram till klockan åtta och sen vaknade jag vid tio och sen vid halv tolv igen. Idag är jag sjukt seg. Vet knappt vad jag heter och känner mig heeelt bakfull! Idag får det helt enkelt bli lugnt. Ska strax göra våfflor och sen får vi se hur jag kommer att spendera dagen, har inga planer direkt :)

Återkommer väl :)

Puss och kram!

Börja blogga igen?

Jo, det är nog dags nu faktiskt!

Har försökt återhämta mig från det som har hänt den senaste tiden, älskade farfars bortgång och begravning + en hel del migränanfall som har drabbat mig. Inte kul. Allt börjar kännas bättre nu iaf, vilket är skönt :)

Ska satsa dag och natt på matten under de kommande veckorna: tentan är 21:a maj nämligen. Får verkligen hoppas att jag kan göra den, vi måste ju anmäla oss till tentan och idag var sista dagen. Jag har dock inte kunnat göra det, men jag har iaf mailat all support jag kan få tag på, så vi får hoppas att det går att lösa, det brukar ju göra det :)

Har varit lite på praktiken också, trivs som fisken i vattnet, det är hur kul som helst :D Ska dit på måndag igen och göra en fältstudie så på söndag ska jag sätta mig med böckerna och hitta någon bra uppgift som barnen ska utföra.

Har även fått sommarjobb på Seco :D Ska vara i receptionen igen och börjar redan 31:a maj :D Kommer bli toppenbra!

Det har även varit dop för älskade kusinbarnet Engla och Andréa sjöng i kyrkan, himla fint var det :)

Andréa var också stark att sjunga på farfars begravning som var jättefin med massor av Elvislåtar. Jag hoppas verkligen du vilar i frid nu och har det underbart i himlen. Tack för att du har funnits hos oss! <3

Har även varit på en roadtrip med Pernilla: Norrköping och Motala stod på schemat för att träffa Mr Svensson. Det var så jävla roligt, finns ingen som förstår mig lika bra som Pernilla och nästan ingen som kan få mig att skratta lika mycket som Ola, HAHA, en underbar dag helt enkelt!

Jaja, känns som jag är i fas igen, nu jävlar kommer bloggen flöda av inlägg ;) HAHA

(vi kan ju drömma om det iaf...)

Puss och kram

/ Alexandra


RSS 2.0