26/7 - 09

God förmiddag! Tänkte skriva godmorgon, men klockan säger att det är eftermiddag :)
Har precis vaknat efter en väldigt konstig natt, har knappt sovit, så det har varit jobbigt, är riktigt trött just nu.
Ska väl äta lite frukost snart och bara ta det lugnt innan mitt tåg går 14:48.
Fan vad roligt det ska bli, jag är taggad!
Önskar dock att jag var liiiiiiiiiiite piggare, men man kan tyvärr inte få allt :( Hahaha, jag överlever nog när jag vaknat till liv, just nu sitter jag mest och gäspar.

Hoppas ni får en bra dag!


PUSS


Fagersta!!

Japp, här är jag nu som sagt. Var till farmor och farfar igår, mysigt :D sen satt jag mest vid datorn och så kom jag och Pernilla fram till att vi skulle skippa diggiloo i Hällefors igår (läs idag) för det bara strulade massor.

Imorse vaknade jag rätt sent, busade med Rambo (syrrans hund) och åt frukost. Sen slöade jag lite och bestämde mig för att gå och hälsa på min mormor som bor en liten bit bort bara. Hon blev jätteglad, så vi fikade och diskuterade massor, min mormor är riktigt bra!

Sen kom jag hem och umgicks lite med mamma och pappa och så, har ätit också, grillat för första gången iår :O JAPP; JAG ÄR SEN! Nu har jag bara duschat och pratar med Pernilla om imorgon :D Fett taggad är jag, så det ska bli sjuuuuukt kul :D :D

Moa kommer ju också, så hela gänget är på plats, härligt härligt :D

PUSSS


Fagersta

Japp, nu är jag här igen :) Allt är som vanligt ;) hahaha
Kom hit runt 14 tiden, då bytte (höll på att skriva böt, typiskt Fagerstamål) jag om och sen åkte jag ner till Sofia för en mysig fika, härligt härligt :D
Andréa kom och hämtade mig sen och då busade jag lite med Rambo, hennes hund. Just nu sitter jag bara och slöar, ska åka till farmor om en stund, vi ska äta pizza och bara umgås lite. Blir säkert huuur bra som helst tror jag!

PUSS

Yes :D

Jag hade tur! Min skolbok kom idag och den andra hemliga grejen :D Härligt värre måste jag säga!
Visar var den hemliga grejen är om några dagar. Boken jag beställde såg jäävligt tråkig ut, men delar man upp den och ger sig själv små belöningar emellanåt så brukar det gå bra.
Jag pluggar just nu lite om buddhismen. Inte det roligaste eller mest intressanta kanske, men eftersom jag inte fick något sommarjobb så valde jag att plugga istället. Man måste ju få pengar någonstans ifrån.

Nu har jag packat färdigt också, blev en heeel del. En stor rullväska full med grejer, en påse med skor, en påse med min älskade kudde och två jackor, en handväska och sen datorväskan. Usch, bävar att släpa med mig allt överallt, men om det är något som är onödigt så dumpar jag det hemma hos mamma och pappa ;) Ska nog dit en natt den 5:e augusti också tror jag, så då kan jag hämta det.

Det är alldeles strax dags att ge sig ut på vägarna med Fagersta som mål, hoppas ni får en bra dag!

PUSS

Den vacka slussen en tidig sommarmorgon. Jag cyklade förbi där varje dag när jag jobbade/sommarjobbade på Seco.


Godmorgon!

Usch, jag är trött! Har fått en för konstig dygnsrytm, så jag somnade alldeles för sent inatt.
Sitter nu och mår illa som jag alltid gör när jag precis har vaknat, jobbigt är det.
Måste packa klart nu och vänta på posten, håll tummarna för att två saker är med den, två saker jag verkligen behöver till den kommande veckan!

Det verkar dock inte lösa sig med våra Diggiloobiljetter. Så jäkla typiskt alltså! Det är stor skillnad på att sitta på rad 19 och på rad 7, men just nu verkar det som vi blir tvugna att ta de gamla biljetterna.. Sorgligt men sant. Nåja, ska inte ge upp hoppet än, vi har tills på tisdag på oss innan vi helt måste bestämma hur vi ska göra.

Idag blir det Fagersta som sagt då. Ska träffa Sofia först en stund på eftermiddagen och sen till farmor och farfar :) Blir nog bra det :D Ska inte upp tidigt imorgon heller, ska till Pernilla runt 12:50, så det är nice!

Nu känns det som att det börjar bli dags för frukost.

PUSS

Biljettkaos.

Tänkte skriva att det varit en lugn dag idag, men det har det väl inte.. Haha, har hållt på att försöka boka om våra diggiloobiljetter till Åland. Vi bokade för en vecka sen och fick då platser på rad 19. Idag kollade jag på skoj för att se vart det fanns plats och nu fanns det minsann på rad 7. Typiskt, med tanke på att vi hämtat ut våra biljetter redan.
Jag ringde ticnet och frågade om vi fick byta, något man tydligen inte får. Dåligt tycker jag!
Jag bokade iaf de nya biljetterna och hoppas kunna sälja de gamla till någon vänlig själv. Ger faktiskt över 500 kronor rabatt sammanlagt, så jag hoppas att någon kan vara intresserad :)

Nu ska jag snart börja med lite mat, wokgrönsaker, kycklingfilé, lite jasminris och currysås. Till det grönsaker och vitlöksbröd! MUMS är väl det minsta jag kan säga!

Imorgon bär det av till Fagersta. Ska träffa Sofia en stund och sen ut till min farmor och farfar med en av syrrorna och käka där och så :) På lördag blir det Ramnäs först och sen diggiloo i Hällefors och sen till Ramnäs igen. På söndag kommer Moa till Ramnäs innan vi drar till Eskilstuna på diggiloo. Sen till Ramnäs igen och på måndag åker jag tillbaka till Fagersta. Stannar där två nätter innan jag åker till Västerås och Moa, för att sova hos henne innan vi drar vidare till Båstad och diggiloo där på torsdag :D Hem till Moa på fredag igen och så åker jag tillbaka till Falun nästa lördag. Blir en hel del resande, men jag gillar ju det så ;)

Nu väntar jag bara på att Andreas ska skjutssa hem sin kompis och sen ska jag börja med mat :D

PUSSS


Säljer biljetter till diggiloo på Åland!

Jag säljer tre biljetter till diggiloo på Åland den 6/8. Parkett A; rad 19 59-61. Ordinariepris 1530, ni kan få dessa för 1000 kronor. Skicka ett mail till: [email protected] eller ring 0739483865 om ni är intresserade!


Destination Gotland

Läste att färjorna från destination Gotland har krockat. Tänkte inte så mycket på det, förutom att Moa bor på Gotland.
Nu skickade hon sms och sa att hon kanske inte lyckas ta sig till fastlandet på söndag.
Fy fan för det! Vi ska ju på diggiloo på söndag alla tre knasbollar och på torsdag ska jag och Moa till Båstad.
Alltså gaah, man kan ju bli frusterad för mindre liksom..

Fatta om ingenting går att ordna. Flygen var fullbokade också liksom.. BLÄ!

Godmorgon!

Jaa, jag vet.. Egentligen borde man väl inte få säga godmorgon när klockan är nästan ett, men för mig är det typ morgon.. Hahaha, har fått en hemsk dygnsrytm som jag måste börja göra någonting åt.
Har inte gjort så mycket idag än, bara käkat frukost: äggmackor och oboy, muums :D
Nu blir det en snabb tripp till skolbiblioteket och lämna tillbaka några böcker, samt låna en bok åt Sofia :)

Var väl vad jag hade att komma med nu, bloggar senare!

PUSS

Darin

Som ni kanske vet så är det Darins "förtjänst" att jag följer Ola så mycket.
Jag träffade nämligen Pernilla och Moa på en Darinkonsert i mars 2006.
Nuförtiden följer jag inte honom lika intensivt, jag kollar hans hemsida ibland, loggar in och skriver ett inlägg och försöker åka på någon spelning/signering i närheten.
Dock tycker jag inte mindre om honom för det, tvärtom! Han är verkligen en fantastisk artist, som har gjort massvis av fantastiska låtar. Han går sin egen väg och gör det för att han älskar musik.
Att han klarar av att inte ta massa skit av avundsjuka människor, utan fortsätter beundrar jag verkligen.

Inatt drömde jag om honom, så hela dagen har jag lyssnat på musik av honom. Sjukt bra är han iaf!

Jag hoppas få se/träffa honom snart igen, senast var i december liksom. Var ett bra tag sen.

Favoritlåten med Darin:

Börja blogga?

Joo, men faktiskt tror jag att jag ska göra det och här. Inte på glife. Visst, glife är en nice sida, men jag har haft blogg.se så himla länge, så jag känner mig dragen hit!

Men, nu ska vi se om jag får någon bra struktur och så igen. Var ju ett tag sen jag verkligen bloggade!

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt.. Sov alldeles för länge, åt frukost, hade tvättstuga, åkte och hämtade diggiloobiljetter på Ica Maxi, handlade lite, hade mera tvättstuga, lagade mat, tvättstuga igen och nu sitter jag här.
Verkligen verkligen intressant ;) hahaha

Hoppas folk kommer börja följa min blogg igen iaf!

Puss och kram!

RSS 2.0