Sleepless

Japp, inatt kunde jag verkligen inte sova. Somnade väl vid 6-tiden och gick upp halv tio för att ha seminarium. Just nu känner jag mig måttligt pigg, men det går nog ändå :) Seminariet gick helt okej, förutom att min mick verkade vara väldigt konstig.. :S Inte bra om jag blir tvungen att investera i en ny, ska prova lite senare hur den fungerar tänkte jag. Nu har jag precis käkat lunch och ska bege mig mot Slättaskolan för att träffa min nya handledare, ska bli kul :D Sen hinner jag nog inte hem innan jag har gympaträning med mina yngsta tjejer, så jag är hemma ikväll någon gång :) Blir nog en rolig dag :D

Rascal Flatts – Bless The Broken Road - kan vara BÄSTA låten som finns just nu! <3

Vi hörs! Puss

Kommentarer
Postat av: Miss Baam

SV: Jo precis, man kan ju tycka det. Men samtidigt behöver man ju inte ge dem som verkligen inte vill rösta dåligt samvete och skylla på dem när det inte går som de vill. Det är ju frivilligt och även om man tycker att dem borde rösta och utnyttja den rätten så kan man ju inte tvinga folk.

Jag har sett folk redan nu som skriver till varann på facebook eller i bloggar att det i stort sätt är dem som inte röstars fel ifall allt skiter sig. Det är det jag är så trött på. Men som du skrev man får ju hålla ut. Inom kort har ett parti valts och det är som det är liksom. Det är ju alltid någon som tycker att det är fel parti som har valts.

2010-09-19 @ 21:31:36
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: Madeilene

sv: ja fy fan... det ska inte jag gå upp så skönt att jag slutade i tid ahaha.. fast min kropp lägger på sig lätt och svår att göra sig av med det. ja menar, går upp trots att jag tränat 1-2 timmar om dagen i några veckor.. hoppas det går bättre nu snart och att jag kan börja med ngt annat istället.vad äter/har du för ngt? fungerar det bra?

2010-09-24 @ 18:07:04
URL: http://justmadde.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Sv: haha okej, kunde dom inte ha erbjudit honom nå bättre! :P

Jag har inte bestämmt än om jag ska till Fagersta, vet inte hur jag jobbar och så.

Men ifall jag ska dit så hör jag av mig! ;)

2010-10-06 @ 08:10:43
URL: http://theeasyway.blogg.se/
Postat av: ♥ Anna Olsson - Bloggdesign & Foto, m.m

Hej!

Behöver du fräscha upp din bloggdesign till hösten/vintern?

Jag har färdiga designer tillsalu (se länk), och jag designar även på beställning :]

Jag har designat över 200 bloggar hos blogg.se!Hör av dig! ♥

-> http://akolan90.blogg.se/2010/august/hur-gor-jag-for-att-bestalla-en-bloggdesign.html#comment

2010-10-18 @ 14:20:29
URL: http://akolan90.blogg.se/
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

sv: Det går inte att kommentera ditt senaste inlägg :S men i alla fall - jo du har rätt, klart vi kan plugga samtidigt och vi kommer antagligen att plugga samma sak då vilket defenitivt skulle underlätta för mig. Men det är ju inte säkert att båda kommer in och då vill jag hellre att han pluggar vidare eftersom han vill det lite mer än mig :) Men som sagt blir det nog så att vi kommer plugga samtidigt.

2010-11-06 @ 21:02:02
URL: http://iambaam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0